Depremden etkilenen Emre Çolak, 31 yaşında futbolu bıraktı
Milli futbolcu Emre Çolak, 31 yaşında futbola veda etti. Çolak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Ölüm var, sevdiklerinize zaman ayırın" dedi.
Son olarak İspanya 3. Lig takımı Intercity'de forma giyen Emre Çolak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı.
31 yaşındaki futbolcu, "Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin." ifadelerini kullandı.
Emre Çolak'ın kariyeri
Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Emre Çolak, sarı kırmızılı takımda üçer Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.
- A Milli Takım için de 4 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 309 karşılaşmada 27 gol - 30 asistle oynadı.