4 gollü derbi büyük kavga ile bitti

HABER MASASI
Abone Ol

Süper Lig'in 11. haftasının açılış mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sahadan galip çıkmazken, bitiş düdüğünün ardından saha içinde büyük bir arbede çıktı.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünde saha içi karıştı. Maç içerisinde Soldado ile Belhanda bir tartışma yaşamıştı.

Maçın bitiş düdüğü ile de ikili arasındaki gerginlik büyüdü. İki takım futbolcuları olayları sakinleştirmeye gittiğinde bir anda saha içi karıştı.

Younes Belhanda, Jailson'a vurmaya çalışıyor...

JAILSON-BELHANDA KAVGASI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi.

Genç Brezilyalı oyuncu, soyunma odasına doğru koşuyor...

Yedek kulübesinden gelen Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Fenerbahçeli Martin Skrtel’in kafasına müdahalede bulundu.

0. Bütün bu yaşanan olayların ardından Jailson’un Belhanda’ya attığı tokat sebebiyle Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet tarafından kovalandı. Jailson kaçarak soyunma odasına doğru uzaklaştı.
0. Olaylı derbinin faturası ağır oldu: 3 kırmızı kart

Fenerbahçeli futbolcu Jailson, Galatasaraylı Belhanda’ya tokat atınca gerginlik yükseldi. Çıkan olayların ardından VAR’da görüntüler incelendi. Galatasaray’da Ndiaye kırmızı, Belhanda sarı kart gördü. Fenerbahçe’de ise Jailson ve Soldado kırmızı kartla cezalandırıldı.