Dünyaca ünlü sporcunun arabası kundaklandı: Şans eseri kurtuldu

HABER MASASI
Abone Ol

Lüks araç kimliği belirlenemeyen kişilerce cayır cayır yakıldı.

Profesyonel kariyeri boyunca hiç mağlup olmadan emekliye ayrılan efsane boksör Floyd Mayweather, İngiltere'de tatsız bir olaylar karşı karşıya kaldı.

Emeklilik günlerini dünyayı gezerek geçiren ve son durağı İngiltere olan 40 yaşındaki boksörün arabası kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce kundaklandı.

Birmingham ICC'da hayranları ile buluşan Floyd Mayweather'ın şans eseri içeride olduğu sırada harekete geçen bir grup saldırgan, deneyimli sporcunun konvoyuna ait bir arabayı ateşe verdi. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Olay anına tanıklık eden sosyal medya kullanıcıları aracın yandığı anları kişisel hesaplarından paylaştılar.


Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, akıllara Floyd Mayweather ile Conor McGregor arasındaki rekabet geldi.

Karma dövüş sanatları şampiyonu İngiliz sporcu Conor McGregor ile 15 milyon dolar ödüllü bir maça çıkmak isteyen Floyd Mayweather zaman zaman oldukça agresif açıklamalarda bulunmuştu. Conor McGregor'un da geri adım atmayarak aynı minvalde verdiği cevapların ardından ikilinin arası bir hayli gerilmiş ve tehditler savrulmuştu.



Tüm bu yaşananların gölgesinde gerçekleşen kundaklama saldırısının Conor McGregor hayranları tarafından yapılmış olma ihtimali üzerinde duruluyor. Ada basının en büyük çıkarım noktası olayın İngiltere'de gerçekleşmiş olması ve Conor McGregor'ın da İngiliz olması...





Kaynak: The Sun