Dursun Özbek'ten kafaları karıştıran Fatih Terim açıklaması

HABER MASASI
Abone Ol

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ihtiyaç duyulması halinde Fatih Terim'in sarı kırmızılı kulübe hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,Fatih Terim hakkında kafaları karıştıran bir açıklamada bulundu.

Deneyimli teknik adamın isminin Galatasaray’la anıldığı dönemde olası bir geri dönüşe açık kapı bırakan Dursun Özbek, daha sonra Mircela Lucescu ile bir araya gelmiş ve Fatih Terim görüşmeleri tıkanmıştı.

Arda Turan'dan Galatasaray'ı heyecanlandıran istek: 66 Numarayı kimseye vermeyin!
Spor

Gomis sosyal medyada herkesi kırdı geçirdi
Spor

Devamındaki süreçte Arda Turan’a olan ilgilerini açıkça belirten, Fatih Terim tartışmalarını doğru bulmadığını söyleyen ve Tudor ile 5 yıllık plan yaptıklarını ifade eden Dursun Özbek, Terim defterinin kapandığının sinyallerini vermişti.

Basın Turu: Günün öne çıkan 37 spor manşeti
Spor

Özbek son açıklamasıyla bir kez daha kafaları karıştırdı. Igor Tudor’a güvendiklerinin altını çizen Dursun Özbek, buna rağmen yeniden Fatih Terim’e açık kapı bıraktı. Özbek, ihtiyaç olması halinde Terim’in Galatasaray’a hizmet etmeye hazır olduğunu ifade etti.

0. Dursun Özbek’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Fatih Terim çok iyi bir Galatasaraylı. Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş vee başarıdan başarıya koşmuş biri. Elbette ki, Galatasaray’a dönem dönem hizmet edilebiliyor. Fatih Terim, Galatasaray’a hizmet etmeye hazır olduğunu her defasında söylüyor. Dolayısıyla bu dönemde bizim antrenörümüz sayı Tudor. Galatasaray ne zaman Fatih Terim’e ihtiyaç duysa, Fatih Terim hizmet edecektir"