Emenike'den sosyal medyayı ayağa kaldıran İstanbul paylaşımı

HABER MASASI
Abone Ol

Fenerbahçeli eski futbolcu 17 Temmuz 2018 Salı akşamı İstanbul'a geldi ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bunu duyurdu. Nijeryalı futbolcunun İstanbul'a gelişi Süper Lig'de bir takıma transfer olma ihtimalini de akıllara getirdi.

Fenerbahçe'deki kariyerine sıkıntılı başlayan, aynı şekilde forma giydiği dönemde taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan Emmanuel Emenike, dün gece sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İstanbul'da olduğunu duyurdu.

Sarı lacivertlilerden Olympiakos'a transfer olan burada bekleneni veremeyen, hatta kulüp başkanının "En büyük pişmanlığım Emenike" diyerek itirafta bulunduğu Nijeryalı oyuncu, Yunan ekibi tarafından Las Palmas'a kiralanmış ancak Emenike burada da birçok disiplin sorunu yaşamıştı. Hatta bu durum iki kulüp arasında tartışmalara sebep olmuş; Las Palmas, Olympiakos'a ödediği kiralama bedelinin iadesini istemişti.

Sezon bitiminin ardından Yunanistan'a dönen fakat takımdan ayrılması beklenen Nijeryalı oyuncu, dün ilginç bir paylaşım yaptı.

Nijeryalı futbolcu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da olduğunu belirtirken, tekrardan Türkiye'de olmanın müthiş bir duygu olduğunu dile getirdi. Nijeryalı oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 31 yaşındaki futbolcunun tekrar İstanbul'da olması "Süper Lig'e geri mi dönüyor?" sorusunu akıllara getirdi.

0. Bazı kaynaklara göre; Süper Lig'in yeni ekibi MKE Ankaragücü, Emenike ile görüşmelere başladı. Özellikle İsmail Kartal'ın, bu transfer konusunda oldukça ısrarcı olduğu belirtildi.