Ercan Taner'in yeni adresi

HABER MASASI
Abone Ol

Türk futbol yayıncılığının duayen isimlerinden Ercan Taner, yayıncı kuruluş beIN SPORTS ile yollarını ayırdıktan yeniden sahalara dönüyor. Taner bu kez anlatmak yerine yazacak... Usta isim, Fanatik Gazetesi ve Sokrates Dergi'de yazılarına başlıyor.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS ile sürpriz şekilde yollarını ayıran usta spiker Ercan Taner, başarılarla dolu kariyerine Fanatik Gazetesi ve Sokrates Dergi’de devam etme kararı aldı.

Fanatik Gazetesi’nde gündeme ilişkin köşe yazıları kaleme alacak olan Ercan Taner,Sokrates Dergi’de ise aylık makaleler yazacak. Ercan Taner’in Sokrates Dergi’deki ilk yazısı, mesleğe başlamasında büyük katkısı olan rahmetli teknik direktör babası Ziya Taner hakkında olacak.

Zaman zaman çeşitli YouTube kanallarına da konuk olan Ercan Taner’in televizyona dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyor. Taner’in kısa vadeli planlarında televizyona dönüş bulunmadığı tahmin ediliyor.

Ercan Taner, Fanatik Gazetesi’ne katıldığını bu mesajla duyurdu.

  • “Öncelikle bana büyük yakınlık gösteren, eski dostum Necil Ülgen ve ekibine çok teşekkür ederim. Pazar günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçıyla Fanatik gazetesinde yazı ve makalelerime başlıyorum”

Ercan Taner, Sokrates Dergi’ye katıldığını bu mesajla duyurdu.

  • "Sevgili dostum Can Öz , kardeşlerim Caner Eler ve Onur Erdem’e sevgilerimle... Sokrates Dergi‘de aylık makalelerime başlıyorum. Benim bu mesleğe başlamamda büyük katkısı olan, rahmetli teknik direktör, babam Ziya Taner’i anlatacağım."

Ercan Taner kimdir?

Ercan Taner, 1964 yılında Ankara'da doğdu. Bir dönemin futbol antrenörlerinden Ziya Taner'in oğludur. 18 yaşındayken TRT'nin açtığı sınavı kazanarak, 1983 yılında spikerliğe başladı. Lig TV ve Show TV kanallarında görev alan Ercan Taner, Ercan Taner, 2008 yılında NTV'de kariyerine yeni bir başlangıç yapmış ve buradan da NTV Spor'a geçiş yapmıştır. NTV Spor'un kapanmasının ardından yeniden NTV'ye döndü.

Son olarak yayıncı kuruluş beIN SPORTS bünyesinde bir başka usta Yalçın Çetin’le maç anlatan Ercan Taner, yaptığı sürpriz açıklamayla yollarını ayırdığını duyurmuş ve kariyerine kısa bir ara vermişti. Ercan Taner şu anda Fanatik Gazetesi ve Sokrates Dergi’de yazılar yazıyor.

Sesini korumak için dondurmadan uzak duran ve yayından önce soğuk su içmeyen Ercan Taner, bugüne dek aralarında boks, basketbol, voleybol, tekvando ve futbol branşlarının da olduğu toplamda 1000'in üzerinde maç anlattı.

  • Ercan Taner, Burçin Taner ile evlidir ve Batuhan Taner adında bir oğlu vardır.
0.