Eski Trabzonspor Jefferson silahlı saldırıyla gasp edildi

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Kariyerinde bir dönem Trabzonspor forması giyen Jefferson, ülkesi Brezilya'da gasp edildi. Aracın önünü kesen silahlı saldırganlar, deneyimli eldivenin arabasını çalarak kayıplara karıştılar.

Brezilya Serie A ekiplerinden Botafogo forması giyen kaleci Jefferson, ülkesinde silahlı saldırıya uğradı.

Arabasıyla seyrettiği esnada kimliği belirlenemeyen silahlı bir grup tarafından gasp edilen deneyimli kaleci, hayatının şokunu yaşadı.

Silahlı saldırganların aracın önünü kestiği an.

Tecrübeli eldivenin kullandığı aracın önünü kesen silahlı saldırganlar, Jefferson'u araçtan indirdiler ve arabayı alarak kayıplara karıştılar. Silahlı saldırganlara karşı koymayan Jefferson, yol kenarında elleri başının üzerinde bir süre bekledi.

Jefferson'ın aracının kenarında beklediği anlar.

Olayın şokunu atlattıktan sonra emniyet güçlerine giden ve şikayetçi olan Jefferson’un başvurusu doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

Rio, 2016 Olimpiyat Oyunları sırasında da bu tarz kapkaç ve gasp haberleriyle gündeme gelmiş ve şehrin güvenliği ciddi şekilde sorgulanmıştı.

Silahlı saldırganlar böyle görüntülendi.

2005-2008 yılları arasında Trabzonspor forması giyen 34 yaşındaki Jefferson, bordo mavili formayla çıktığı 48 maçta 56 gol yedi. 13 maçta ise kalesini gole kapadı.

Fotoğraf: Arşiv

0.