Fatih Terim yeni liderini seçti: Younes Belhanda

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Younes Belhanda ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Terim, Belhanda'ya hücumda daha fazla sorumluluk almasını istediğini aktardı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Younes Belhanda bilmecesi sürüyor.

Sarı kırmızılı ekibe geldiği ilk günden bu yana performansı eleştirilen Faslı yıldız, Fatih Terim ile birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Yetenekli oyuncudan maksimum verimi almayı hedefleyen Fatih Terim de, son idmanda Younes Belhanda ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Fatih Terim, Belhanda ile özel olarak ilgilendi ve idmandan sonra kritik bir görüşme gerçekleştirdi.

27 yaşındaki oyuncudan beklentilerini kendisine net bir şekilde anlatan Fatih Terim, orta alandaki tüm sorumluluğu Belhanda’ya vermeye hazırlanıyor. Yedek kaldığı Sivasspor maçının ardından Atiker Konyaspor maçında ilk 11’e dönmesi beklenen Faslı oyuncunun sahadaki yeni lider olması bekleniyor.

Sivasspor maçına yedek kulübesinde başlayan ve oyuna girdikten sonra Galatasaray hücumuna ivme kazandıran Belhanda, ilk 11’e göz kırpmıştı. Terim, sarı kırmızılı ekibin hücum varyasyonlarını Faslı yıldızın üzerine kurmayı planlıyor.

Fotoğraf: İhlas

Fotoğraf: İhlas

Fotoğraf: İhlas