Fatih Terim'den istifa açıklaması

HABER MASASI
Abone Ol

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, genç futbolcu Ozan Kabak'ın gitmesini istemediğini ifade ederek, istifanın kıyısından döndüğünü ima etti.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim mücadele sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Almanya'nın Stuttgart takımına transfer olan Ozan Kabak için Terim, şu ifadeleri kullandı:

  • Ozan'ın devre arasında gitmesini istemedim. Teknik olarak ihtiyacım olduğunu söyledim. Sayın başkan ve bazı yönetici arkadaşlar idari ve ekonomik olarak böyle bir karar vermeyi düşündüler. İki tane şık vardı. İdari karara saygı duymak veya başka bir şey. O başka şey artık Galatasaraylılara söz verdim öyle bir şey yok. Onun için bir şey demedim. Galatasaray bunu alışkanlık haline getirmelidir. Galatasaray altyapıyı daha da geliştirerek, daha da modernize ederek, ileriye taşımalıdır.

"İdari karara saygı duyarım"

Fatih Terim ayrıca Serdar Aziz'in tekrar takıma dönmesi konusunda bir bilgisinin olmadığını belirterek, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u çok sevdiğini ancak bu konuda teknik bir karar verdiğini belirterek, "Bu teknik bir karardır ancak yönetim bir karar almak istiyorsa alabilir, idari bir karardır, ondan sonra yapılacak bellidir. İdari karara da saygı duyarım" yorumunu yaptı.

Aslan hata yapmadı
Spor