Galatasaray ile Turkcell iş birliği anlaşması imzaladı

FERHAT AYDIN
Abone Ol

Galatasaray ile öncü dijital operatör Turkcell arasında iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

SporX’in haberin göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun bulunduğu basın toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Stadyumu Basın Toplantı Odası’nda erken saatlerde gerçekleştirildi. Yaklaşık bir saat süren basın toplantısında önemli açıklamalar yapıldı.

''Taraftarı ve camiayı bütünleştirmek''

Basın toplantısında konuşan Dursun Özbek, ‘’Taraftarlarımızdan Sarı, Kırmızı ve Şampiyon paketlerinden birini alarak kulübümüze destek olmalarını bekliyoruz. Böyle güzel bir proje için Turkcell’e teşekkür ediyorum. Dünya’da bu projenin örneği yok. Buradaki amaç taraftarı ve camiayı bütünleştirmek. Bu amaca giderken, Turkcell ile birlikte bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Turkcell’e Galatasaray’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Twitter'da 7 milyon takipçiye ulaşan Galatasaray yine bir ilki başardı
Teknoloji

''150 – 200 milyon rakamlarına ulaşabiliriz''

Dursun Özbek’in ardından konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, ‘’Bu iş ortaklığı Galatasaray’a yüksek seviyede gelir projesi. 150 – 200 milyon rakamlarına ulaşabiliriz. Her Galatasaraylı’nın ‘Ben de o projenin içerisindeyim’ deme hakkı var. Bu vizyonun bir parçası olmak, Turkcell olarak bizi çok mutlu ediyor. Galatasaray ile dünyada ilkleri yapmak istiyoruz. Galatasaray’a Turkcell’i seçtikleri ve bize bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

''Galatasaray’ın gollerini cebe göndereceğiz''

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün ise, ‘’Taraftarlarımız dijital dönüşüm yaşıyor, dijital değişim hayatın her alanında var. Her 12-13 dakikada bir telefonlarına bakıyor. Kazan-kazan hedefiyle yola çıktık. İlk adım taraftar destek paketleri. 15 Ocak itibariyle satışa sunulacak. Sarı, Kırmızı ve Şampiyon paketleri var. Şampiyon paket içeriğinde GollerCepte uygulaması var. Galatasaray’ın oynadığı tüm maçlardaki golleri taraftarların cebine göndereceğiz’’ dedi.

BM'den Turkcell'e 'insanlık' ödülü
Teknoloji

Ortak çalışmanın detayları

Konuşmasına devam eden Bütün, ‘’Kulüple ilgili haberlere buradan ulaşabilecekler. Her golde taraftarlar 100MB internet kazanacak. Bulut uygulamamız olan Life Box uygulaması da bu pakette olacak ve 5GB’lık hafızası olacak. Ayrıca kulübün melodileri ve marşları olacak. Çalarken Dinlet uygulaması bu projede olacak. Ayrıca fizy’nin radyo uygulaması olacak. Ayrıca BİP uygulamasından Her yöne 500 DK arama olacak. Paketleri almak çok kolay. 2200 GS9 yazarak kulüplerine destek olarak, dijital bağlarını da güçlendirecekler’’ dedi.

Sponsorluk değil iş birliği anlaşması

Konuşmalarına devam eden Galatasaray Başkan’ı Dursun Özbek, ‘’ Bu bir sponsorluk değil. Galatasaray’ın kasasına bir para girmeyecek. İki dünya markası bir iş birliği yapacak. Galatasaray’ın kazancını taraftarların ilgisi belirleyecek’’ dedi.