Galatasaray'da Fernando sevinci

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Ligin 23. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Fernando'dan müjdeli haber geldi. Brezilyalı oyuncu, 2 ay sonra bugün ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Spor Toto Süper 23. hafta mücadelesinde Türk Telekom Stadı’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Fernando sevinci yaşanıyor.

24 Aralık’ta oynanan Göztepe maçında sakatlanan ve yaklaşık 2 aydır formasından uzak kalan Brezilyalı oyuncu, bugünkü idmanda takımla birlikte çalıştı. Tedavisi için geçtiğimiz hafta Portekiz’e giden Fernando’nun ameliyatsız tedavi yöntemini seçtiği için beklenenden erken sahalara döneceği belirtiliyor.

Fernando'nun bugünkü idman performansından bir kare.

Fatih Terim bugünkü antrenmanda Fernando ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve takımın kendisine olan ihtiyacını anlattı. Sağlık ekibiyle de konuşan Terim, başarılı oyuncunu son durumuna ilişkin bilgi aldı ve Bursaspor maçının kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Fernando’nun Bursaspor maçına ilk 11’de başlamaması beklenirken, ikinci yarıda oyuna sonradan dahil olması ve az da olsa süre alarak kendisini denemesi bekleniyor.