Enkazdan çıkarılan Galatasaraylı taraftar Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti
HABER MASASI
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman'da 62. saatte enkaz altından çıkarılan ancak iki bacağını kaybeden Cihan Emir Parlak bir süredir Ankara'da tedavi görüyordu. 12 yaşındaki depremzede hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin ardından Adıyaman'da enkaz altında kalan 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak, 62. saatte kurtarılmıştı.
İki bacağını kaybeden ve Ankara'da hastanede tedavi görmeye başlayan Cihan, Galatasaray taraftarıydı.
- Genç depremzede Cihan ; Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ile görüntülü konuştu.
- Başkan Özbek'e, İstanbul'a gelip Fenerbahçe maçını tribünde izlemek istediğini söyleyen Cihan'a başkan, "Fenerbahçe maçına sizi getireceğim, şampiyonluk maçı olacak." demişti.
Kerem Aktürkoğlu, depremzede Cihan ile görüntülü konuştu
Depremin 62. saatinde Adıyaman'da enkaz altından çıkartılırken 'Hangi takımlısın?' sorusuna 'Galatasaray' yanıtını veren 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede Kerem Aktürkoğlu ile görüntülü konuştu.
Tanju Çolak da ziyaret etmişti
Türk futbol tarihinin en golcü oyuncusu Tanju Çolak da Cihan Emir Parlak'ı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Çolak, Cihan'a tüm takım imzalı Galatasaray forması hediye etmiş ve Florya Metin Oktay Tesisleri'ne götürerek sarı kırmızılı futbolcular ve teknik direktör Okan Buruk ile tanıştıracağının sözünü vermişti.