Gol sevinçleriyle hafızalara kazınan 10 futbolcu

ASLI BAYRAM YILMAZ
Abone Ol

Bazı futbolcular, attığı gollerden daha çok yaptıkları ilginç sevinçlerle hafızalarda yer edinir. İşte futbolseverlerin gol sevinçleriyle tanıdığı 10 yıldız oyuncu.

Üzerinden yıllar geçse de bazı futbolcular, attığı gollerinin ardından yaptığı sevinç gösterileriyle hafızalardaki yerini korur. İşte attığı gollerden daha çok sevinçleriyle tanınan en iyi 10 isim;
1. Daniel Güiza
2008-2011 yıllarını arasında Fenerbahçe forması giyen Daniel Güiza, sarı-lacivertli takımda bekleneni veremedi ancak ilginç gol sevinciyle futbol tarihine geçti.
2. Necati Ateş
Uzun yıllar Galatasaray forması giyen Necati Ateş, attığı gollerden sonra önce eşi için yüzük parmağını ardından oğlu için kolundaki dövmeyi öpüyor.
3. Stephen Appiah
Bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Stephen Appiah da gol sevinciyle dikkat çekenlerin başında geliyordu. Ganalı futbolcu attığı her golün ardından elini kulağına götürerek Del Piero'ya haber gönderiyordu.
4. Sebastian Pinto
2012-2015 yılları arasında Bursaspor'da oynayan ardından Eskişehirspor'a transfer olan Sebastian Pinto, attığı gollerin ardından büyükannesine mesaj gönderiyor. Öte yandan Eskişehirspor ile yollarını ayıran Şilili futbolcu, hiçbir kulüple anlaşmadı.
5. Lomana LuaLua
Ülkemizde Karabükspor, Çaykur Rizespor, Akhisar Belediye ve Şanlıurfa formaları giyen Lualua, gollerinden sonra attığı taklalarla dikkat çekiyordu.
6. Peter Crouch
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City forması giyen 35 yaşındaki Peter Crouch, attığı gollerin ardından robot dansı yapıyor.
7. Neymar
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı attığı gollerin ardından dans ederek hem kendini hem de taraftarının yüzünü güldürüyor.
8. Pablo Armero
İtalyan ekibi Udinese'de forma giyen Pablo Armero gollerini ilginç dansıyla kutluyor.
9. Lee Sharpe
1988-1996 yılların arasında Manchester United forması giyen eski futbolcu Lee Sharpe, gollerini kendine özgü stiliyle kutluyordu.
10. Lee Bradbury
İngiliz eski futbolcu Lee Bradbury, gollerinin ardından adeta takım arkadaşlarını tek tek yere seriyordu.