Hakan Balta'dan kahvaltı cevabı

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Hakan Balta ve Nigel de Jong hakkında “Florya’ya alınmıyorlar, kahvaltı bile verilmiyor” şeklinde çıkan haber herkesi şaşırtmıştı. Yapılan bu haber sonrasında sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama ile bu haber yalanlanırken, Hakan Balta ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla iddialara cevap verdi.

Sezona hızlı bir giriş yapan Galatasaray’da şu an 11’de yer bulamayan oyuncular üzerine yapılan bir haber ortalığı karıştırdı. Habertürk gazetesinin Galatasaray muhabiri Erhan Telli’nin haberine göre; Hakan Balta ve Nigel de Jong’a Florya’da kahvaltı dahi verilmiyordu.

Erhan Telli'nin Habertürk'teki 'Kahvaltı Bile Yasak' başlıklı haberi.

Dün bu haberin yayınlanmasının ardından Galatasaray’dan konuya ilişkin jet yanıt geldi. Sarı kırmızılı kulübün resmi siteden yaptığı açıklama ile haberin gerçeklik boyutunun olmadığı belirtildi. Kulüpten yapılan yalanlamanın hemen ardından Hakan Balta, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile habere cevap verdi. Kulüp ve Hakan Balta’nın, haberin gerçek olmadığına dair açıklamalarına rağmen, Erhan Telli’nin haberinin arkasında olduğunu gösteren paylaşımları kafalardaki soru işaretlerinin artmasına neden oldu.

Hakan Balta'nın haberde yer alan iddialara cevap vermek için kulüpten sabah kahvaltısı paylaşımı yaptı.

Erhan Telli haberinde “Kadro dışı bırakılan 34 yaşındaki emektar kaptan Hakan Balta'nın, De Jong'la birlikte Florya'da kamp binası ve soyunma odasına girişleri yasak. İki futbolcu sabah ayrı sahada yaptıkları idmanlar öncesinde, A takımın kullandığı yemek salonunda kahvaltı bile yapamıyor!” şeklinde bulunan iddialar, kamuoyu tarafından vefasızlık olarak adlandırıldı. Ardından Galatasaray Kulübü’den haberi yalanlayan sert bir açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

Kamuoyunda büyük tepki alan bu olay sonrasında, Galatasaray'ın resmi sitesinde habere konu olayın gerçeklik yanının olmadığı ifade edildi.

0. Erhan Telli'nin yalan haber yapmadığına dair yaptığı paylaşım:
0.