Hastanelik olan Fernandao'ya takım arkadaşlarından büyük ayıp

SUAT YAHYAOĞLU
Abone Ol

Cuma günü oynanan Konyaspor maçında sakatlanan ve bugün ameliyata alınan Fernandao'nun yanına tek bir takım arkadaşı bile gitmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Fernandao, hastaneye kaldırılmıştı. Brezilyalı oyuncunun bugün ameliyat olacağı belirtilirken, sarı lacivertli takımdan hiçbir futbolcunun takım arkadaşlarını ziyarete gitmediği ifade edildi.

"FENERBAHÇE'NİN ÖZETİ"
Bein Sports Muhabiri Alper Yemeniciler sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Fernandao geceyi hastanede geçirdi. Şu an ameliyat oluyor. Yanına giden futbolcu sayısı yazıyla "sıfır" Fenerbahçe takımının durumunun özeti adeta." diye yazdı.

Fernandao hayatı boyunca vidalarla yaşayacak!

Konyaspor maçında kolunda 5 parçalı kırık olan Fernandao'yu ameliyat eden Doç. Dr. Çağatay Öztürk, vidaların Brezilyalı yıldızın vücudunda kalacağını açıkladı.

Fernandao'nun kritik ameliyatını Doç. Dr. Çağatay Öztürk yaptı. Öztürk, saatler süren operasyonla ilgili Akşam'a şu bilgileri verdi:
"Ameliyat için 8 saat aç olması lazım. Maça başlarken Fernandao su içmiş. Koluna blok yaptık. Gece kolunu uyuşturduk. Çok parçalı bir kırıktı."

Sporcuların kas sisteminin normal insan gibi olmadığını da belirten Öztürk, şöyle devam etti:
"Ameliyat zor oluyor. İnşallah kaynayacak ve eski sağlığına kavuşacak. Ameliyata 3 arkadaş girdik. Bacaklar sağlam olduğu için bazı sporları yapabilir ama minimum 3 ay sürer. Vidalarla kaynaştırdık. Vidalar vücutta kalıyor. Dışarıdan rahatsızlık yaratmadığı sürece uyumlu metaller kalabilir."

5 KIRIKLA THE END
Konya maçında ciddi bir sakatlık geçiren Fernandao, Liv Hospital'de Çağatay Öztürk tarafından ameliyat edildi. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, dirsek ile omuz arasında 5 parçalı bir kırık meydana geldiğini belirterek, "Sahalara dönüş süreci tahmin ediyoruk ki 2-3 ay sürecektir" dedi.