Herkes onu konuşuyor: Galatasaray'ın 18'lik yıldızı attığı gollerle mest etti

ANIL KARAKUŞ
Abone Ol

Tudor ile yolların ayrılmasının ardından şu anda A Takım'ı çalıştıran Emrah Bayraktar'ın Galatasaray'a kazandırdığı 18 yaşındaki Ahmet Sivri U21'de gösterdiği performans sayesinde A Takım ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Sezon başında Emrah Bayraktar'ın Kıbrıs'ta keşfettiği ve Yeni Cami AK takımından Galatasaray'a transfer olan 18 yaşındaki Ahmet Sivri, U21'de gösterdiği performansla herkesin dikkatini çekti.

U 21 takımında gösterdiği performansla kısa sürede herkesin beğenisini kazanan genç golcü 16 maçta 13 gole imza attı. Tudor'un gönderilmesinin ardından geçici olarak göreve getirilen Emrah Bayraktar, Ahmet Sivri'yi dün A takımla antrenmana çıkararak, bir anlamda genç oyuncunun performansını ödüllendirmiş oldu.

Geçtiğimiz sezon formasını giydiği Yeni Cami AK takımında 52 maça çıkan Ahmet Sivri 66 gol atarak rekor kırmıştı. Özellikle frikikten attığı gollerle dikkat çeken Ahmet Sivri, genç futbolcular arasında sarı-kırmızılı taraftarları en çok heyecanlandıran isim ön plana çıkıyor. İşte Ahmet Sivri'nin frikik gollerinden bazıları;

0.
0.