Igor Tudor'un derbi karnesi!

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Igor Tudor, Fenerbahçe maçı ile birlikte Galatasaray’ın teknik patronu olarak Türkiye’deki üçüncü derbisine çıkacak. Hırvat hoca, Fenerbahçe maçı dışında Beşiktaş ile karşılaşmış, o mücadelede de 1-0 yenilmişti.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig’in 9. haftasında oynayacakları Fenerbahçe’ye karşı sarı-kırmızılılar adına ikinci kez saha kenarında olacak. Tudor’un Galatasaray’ı geçtiğimiz sezon oynanan maçta sarı-lacivertli ekibe 1-0 mağlup olmuştu.

Rönesans Tablosu: Galatasaray - Fenerbahçe derbisini en iyi anlatan 16 güçlü fotoğraf
Spor

Mekanın Cennet Olsun: Galatasaray - Fenerbahçe derbilerinde atılmış 12 unutulmaz manşet
Spor

Fotoğraf: İhlas

TUDOR BU SEZON GÖZ DOLDURUYOR

Geçtiğimiz sezonunun ikinci yarısında Galatasaray’ın başına geçen Teknik Direktör Igor Tudor, Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda başarılı bir grafik çiziyor.

Hırvat çalıştırıcı, sarı-kırmızılıların Süper Lig’in 9. haftasında evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasıyla ikinci kez bu heyecanı yaşayacak. Tudor, 2016-2017 sezonun 28. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığı Fenerbahçe müsabakasından 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Aykut Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor
Spor

Demeç savaşları: Galatasaray - Fenerbahçe rekabetine damga vuran 8 sansasyonel söz
Spor

Fotoğraf: AA

TUDOR'UN TÜRKİYE'DEKİ 3. DERBİSİ

Igor Tudor, ayrıca ligdeki Fenerbahçe maçı ile birlikte Galatasaray’ın teknik patronu olarak da Türkiye’de üçüncü derbisine çıkacak. Hırvat hoca, Fenerbahçe maçı dışında Beşiktaş ile karşılaşmış, o mücadelede de 1-0 yenilmişti.