Joachim Löw: Mesut telefonlarıma bile cevap vermedi

HABER MASASI
Abone Ol

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, ırkçılık nedeniyle milli takımı bıraktığını açıklayan Mesut Özil hakkında konuştu. Löw, "Ona defalarca ulaşmaya çalıştım. İki hafta boyunca aradım, mesaj attım ama bana hiç geri dönüş yapmadı. Kendi yolunu seçti. Ben de durumu kabul etmek zorunda kaldım" dedi.

Geçtiğimiz aylarda ırkçılık nedeniyle Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'e, Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw'den cevap geldi.

Basın toplantısında konuşan Löw, "Almanya takımında asla bir ırkçılık olmamıştır. Menajeri beni aradı ve bir açıklama yapacaklarını söyledi. Mesut beni bir kez bile aramadı. Ona defalarca ulaşmaya çalıştım. İki hafta boyunca aradım, mesaj attım ama bana hiç geri dönüş yapmadı. Kendi yolunu seçti. Ben de durumu kabul etmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Joachim Löw, Mesut'la yıllardır beraber görev aldıklarını belirtirken son olarak şunları söyledi:

  • "Özil, 9 yıl boyunca benim öğrencimdi. Beraber çok şey yaşadık. Güzel şeyler, kötülerden daha fazlaydı. Beraber Dünya Kupası'nı kazandık. Sonsuza kadar kalacak bir başarı. Bence hala son 20,30 yılda Almanya'nın en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Günün birinde elbet konuşacağız. Başta hayal kırıklığına uğradım ancak kendisine hayatında başarılar diliyorum."
0.