Kasımpaşa'nın golcüsüne Premier lig'den talip var

HABER MASASI
Abone Ol

Kasımpaşa'nın sezona hızlı bir giriş yapan forvet oyuncusu Mbaye Diagne, İstanbul ekibiyle çıktığı 28 maçta 27 gole doğrudan katkı sağlayarak büyük takımların Ocak ayı transfer listesinin ilk sıralarında yerini aldı. 27 yaşındaki oyuncuyu Süper Lig'den Galatasaray'ın da takip ettiği aktarılırken; Premier Lig ekiplerinin de Senegalli golcüyü yakın takipte olduğu belirtildi.

Süper Lig'de bu sezon attığı 11 golle krallık yarışını önde götüren Kasımpaşalı Mbaye Diagne, sezonun ilk haftalarında gösterdiği performansla İstanbul takımlarının dikkatini çekmeyi başarırken Premier Lig ekiplerinin de radarına girdi.

Transfer Tavern'in haberine göre, forvet transferi yapmak isteyen Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Diagne ile Premier Lig ekibi Wolverhampton da ilgileniyor.

Yeryüzünün en iyi forveti Süper Lig'de
Spor

Diagne, kaçırdığı pozisyon sonrasında büyük üzüntü yaşıyor...

0. Premier Lig'de 9 golle en az skor üreten takımlar arasında yer alan Wolverhampton, devre arasında Diagne'yi kadrosuna katmak için harekete geçecek.
0. Mbaye Diagne, profesyonel kariyerine İtalya'da başladı. İtalya'nın alt liglerinde 3 yıl forma giyen Diagne, 2013-2014 sezonu başında ise Juventus'a transfer oldu. Torino ekibiyle resmi maçta forma giyme şansı bulamayan Senegalli futbolcu, sırasıyla Lierse (Belçika), El Shabab (Suudi Arabistan), Westerlo (Belçika) ve Ujpest (Macaristan) takımlarına kiralandı. Özellikle Ujpest'te gösterdiği etkili performansın ardından Çin ekibi Tianjin Teda, 2016 Şubat ayında Diagne'yi bonservisiyle kadrosuna dahil etti.