Leicester City Kulübü başkanını andı

HABER MASASI
Abone Ol

Ligde West Ham United ile oynanan maçın ardından havalanan Leicester City'nin sahibi Srivaddhanaprabha'ya ait helikopter, havalandıktan kısa bir süre sonra stadın yanındaki otoparka düşmüştü. Kazada hayatını kaybeden kulüp sahibi Srivaddhanaprabha ve yanındakileri taraftarlar unutmadı.

İngiltere Premier Lig'de oynanan Leicester City-West Ham United maçı sonrasında havalanan bir helikopterin stadın yanına düştüğü haberi gelmişti.

Kulübü 2010 yılında satın alan başkan Vichai Srivaddhanaprabha’nın, West Ham United karşılaşması sonrası her maç yaptığı gibi stadın orta sahasından kalkan helikopteri, King Power Stadyum'un otoparkına düştüğü öğrenildi. Bu kazadan sonra başkan Vichai Srivaddhanaprabha ve yanındakilerden kurtulan olmadı.

Düzenlenen törene katılan Leicester City'li oyuncular gözyaşlarına hakim olamadılar.

Leicester City, taraftarı bir vefa örneği sergileyerek stadın yanındaki alanda atkılar ve çiçeklerle başkanlarını andılar.

Futbol dünyasını yasa boğan bu ölümden sonra hem Premier Lig hem de dünyanın farklı yerlerinden birçok kulüp bu üzücü olayla ilgili olarak başsağlığı mesajları yayınlayarak üzüntülerini bildirdiler.

0.