Marcao tatile çıktı, transfer görüşmesi ayarladı

HABER MASASI
Abone Ol

Galatasaray'ın bu sezon ayakta kalan isimlerinden olan Marcao, Avrupa ekiplerinin ilgisini çekmeye devam ederken flaş bir hamlede bulundu. 4 günlüğüne ailesiyle birlikte tatile giden Marcao, burada transfer temaslarında bulundu.

Galatasaray'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, Milli maçlar nedeniyle takıma verilen 4 günlük izni fırsat bilerek soluğu İtalya'da aldı. Ailesiyle birlikte tatil yapan 25 yaşındaki futbolcunun, burada aynı zamanda çeşitli Transfer temaslarında bulunduğu ortaya çıktı.

Fanatik'in haberine göre; özellikle Napoli ve Roma'nın yakın ilgi gösterdiği Marcao'nun, temsilcisiyle birlikte her iki kulübün yetkilileriyle de bir araya geldiği öğrenildi. Avrupa Ligi'nde çok iyi bir sezon geçiren ve forma giydiği 8 maçın 7'sinde haftanın 11'ine seçilmeyi başaran Marcao'ya, sezon sonuna doğru çok ciddi tekliflerin gelmesi bekleniyor.

  • Bu arada Marcao'nun yaptığı görüşmelerden kulübün de haberdar olduğu, ancak temaslar henüz resmiyet aşamasına gelmediği için herhangi bir aksiyon alınmadığı belirtiliyor. Eğer Sarı-Kırmızılı oyuncu herhangi bir ön protokol yaparsa, artık kulüp resmi teklifin bedeline göre bir cevap vermek durumunda kalacak.