Mbappe'den alkışlanacak hareket!

HABER MASASI
Abone Ol

Fransa milli takımının 19 yaşındaki yıldızı Kylian Mbappe, yaptığı açıklamayla gönülleri fethetti. Başarılı oyuncunun milli takımlardaki prim sistemine ilişkin söyledikleri Türk taraftarları bile mest etti.

Fransa milli takımının genç yıldızı Kylian Mbappe, Arjantin maçından önce düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamayla taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı.

Peru maçında attığı golle Fransa tarihinin büyük turnuvalarda gol atan en genç oyuncusu ünvanının sahibi olan Mbappe, Arjantin ağlarına gönderdiği iki golle de Dünya Kupası tarihinin Pele’den sonra bir maçta iki ve üstü gol atan en genç ismi olmuştu.

Mbappe, Messi'yi evine yolladı!
Spor

Saha içerisinde böylesine başarılı bir performans sergileyen Fransız yıldız, saha dışında da takdire şayan bir profil çiziyor. Mbappe, bahsi geçen toplantıda yaptığı açıklamayla milli takımdan elde edeceği tüm geliri hayır kurumlarına bağışlayacağını açıkladı.

  • “Fransa milli takımıyla bu kupada elde edeceğim tüm geliri hayır kurumlarına bağışlayacağım. Futbolcuların ülke milli takımlarını temsil ederken paraya ihtiyaç duyduklarını düşünmüyorum. Prime falan gerek yok.”

19 yaşındaki genç oyuncunun maç başına 100.000 TL'den (20.000 avro) fazla kazandığı konuşuluyor.

0.
0.
0.
0.