Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye teknik direktör önerisi: Yılmaz Vural

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Usta yorumcu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe için en uygun adayın Yılmaz Vural olduğunu söyledi. Mehmet Demirkol ayrıca, ironik bir şekilde en doğru kişinin Yılmaz Vural olduğunun altını da çizdi.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’de devam eden teknik adam bilmecesine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sarı lacivertli ekibe ve Aziz Yıldırım yönetimine tavsiyelerde bulunan Mehmet Demirkol, en uygun adayın Yılmaz Vural olduğunu öne sürdü. Aykut Kocaman’ın ayrılmasının mantıklı olmadığının da altını çizen Mehmet Demirkol’un bu ironik yorumu, spor kamuoyunda yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan şık asist
Spor

25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu hayatını kaybetti
Spor

Yılmaz Vural, Göztepe'yi Süper Lig'e taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmıştı.

Türkiye’nin en fazla takım çalıştıran teknik direktörü olan Yılmaz Vural, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Fenerbahçe iddialarına açık kapı bırakmıştır.

Yılmaz Vural, "Fenerbahçe'yi çalıştırmak benim hayalim" sözleriyle sarı lacivertli ekibi çalıştırmayı ne kadar istediğini gözler önüne sermişti.

Mehmet Demirkol'un Yılmaz Vural sözleri ses getirdi.

Mehmet Demirkol'un açıklamalarının tamamı:

  • "Gereğini yapacağım demek, istifa edeceğim demektir. 24 saat geçti ortada hiçbir şey yok. Salı gününe kadar da bir şey olmayacak gibi. Aykut Hoca'nın bırakıp gitmesi de aslında çok mantıklı değil. Kim gelecek, kim düzeltecek bu durumu. İsmi geçen kişiler hiç doğru değil. Yeniden Advocaat sendromu yaşanır. Şu anki durum dediğim gibi acı verici bir karikatür. Bu karikatürde de bana göre gelecek en doğru kişi Yılmaz Vural. Benim hoca adayım Yılmaz Vural."

0. Yılmaz Vural'ın komik anıları