Mehmet Topal: Milli takımı bırakmayı düşündüm

HABER MERKEZİ
Abone Ol

Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından milli takımı bırakmayı düşündüğünü itiraf etti.

İrlanda Cumhuriyeti maçında milli takımımıza galibiyeti getiren golü kaydeden Mehmet Topal, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada çarpıcı bir itirafta bulundu.

Prim krizinin damga vurduğu Avrupa Şampiyonası’nın ardından milli takımı bırakmayı düşündüğünü söyleyen Mehmet Topal, daha sonra duygusal davrandığını ve bu kararından vazgeçtiğini belirtti. Topal ayrıca, eleştirilerin sert olduğunun altını çizdi ve genç oyuncuların morale ihtiyacı olduğunu ekledi.

Lucescu’dan olay tepki!
Futbol

Mehmet Topal attı, Milliler kazandı!
Futbol

Cenk Tosun'a özel pankart!
Futbol

Mehmet Topal tekmeye kafa sokuyor.

Mehmet Topal'ın açıklamalarının tamamı bu şekilde

  • “Mehmet Topal maç sonunda ,"Bazı ağabeylerimiz bizi üzecek yorumlar yapıyor diye duyduk. Futbolun içinden gelen ağabeylerimizin bu tarz yorumları kırıcı olabiliyor. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra milli takımı bırakmayı düşündüm. Ancak söz konusu milli takım olunca duygularınızın önüne geçemiyorsunuz. Biz millet olarak sert olmaya başladık. Eleştiriler sert olmaya başladı. Bu genç kardeşlerimizin desteğe, morale ihtiyacı var. Medya olarak futbolcamiası olarak herkesin desteğini bekliyor bu gençler”