Mourinho'dan Kerem Aktürkoğlu itirafı: Transfer sözleri gündem oldu
HABER MASASI
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Portekiz basınına dikkat çeken bir itirafta bulundu. Mourinho, Fenerbahçe'de döneminde Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek için çok uğraştığını ancak başaramadığını ifade etti.
Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle gelen fakat hayal kırıklığı yaşatarak takımdan gönderilen Jose Mourinho, Portekiz devi Benfica'nın yeni hocası olmuştu.
Portekiz basınına konuşan Mourinho, Kerem Aktürkoğlu transferi hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU ALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM"
Jose Mourinho, Kerem transferi için şunları söyledi: Benfica'nın kadrosunu o kadar çok seviyordum ki, oradan çok önemli bir oyuncuyu (Kerem Aktürkoğlu) almak istedim. Bunun için her şeyi yaptım. Belki de Fenerbahçe'den ayrılmamın sebeplerinden biri, oyun anlayışım açısından çok önemli gördüğüm o oyuncuyu Benfica'dan alamamanın yarattığı hayal kırıklığıydı. Onu kadroma katmak için her şeyi yaptım ama sonunda ne Fenerbahçe'de ne de Benfica'da onu elde edebildim.