Naim Süleymanoğlu için anma töreni düzenlenecek

HABER MASASI
Abone Ol

18 Kasım 2017 yılında akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu için yarın Türkiye Halter Federasyonu tarafından İstanbul'daki kabri başında anma töreni düzenlenecek.

Edirnekapı Mezarlığı'nda Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenecek törene başkan Tamer Taşpınar ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Naim Süleymanoğlu'nun ailesi, sevenleri ve halter camiasından isimler katılacak.

Anma etkinliğinde ayrıca, 22 Kasım'da vizyona girecek "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filminde efsane halterciyi canlandıran Hayat Van Eck ile Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi öğrencileri ve göçmen derneklerinin temsilcileri de yer alacak.

'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminden yeni teaser
Naim Süleymanoğlu'nun yaşamını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmine özel hazırlanan ikinci tanıtım videosu yayımlandı. Tüm zamanların en iyi haltercisi olarak gösterilen Naim Süleymanoğlu'nun hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Spor kariyerinde 47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 avrupa şampiyonluğu ile 7 dünya şampiyonluğu sığdıran usta halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatı anlatan filmin vizyon tarihi 25 Ekim 2019...


Kariyerinde üst üste 3 olimpiyat şampiyonluğu bulunan "Cep Herkülü" lakaplı Naim Süleymanoğlu, yedişer kez 'Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu' elde etti. Ayrıca 46 dünya rekoruna imza atan efsane halterci, 18 Kasım 2017'de, karaciğer yetmezliği nedeniyle 50 yaşında hayatını kaybetti.