NBA'de takas çılgınlığı: Yoksa?

HABER MASASI
Abone Ol

NBA'de sıcak saatler yaşanıyor...

GZT Spor Dış Haberler – Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA’de transfer kulisi adeta alev aldı.

ESPN’in servis ettiği habere göre; Doğu Konferansı temsilcisi Cleveland Cavaliers forması giyen Kyrie Irving, yönetimle bir toplantı gerçekleştirdi ve takımdan ayrılmak istediğini iletti.

Söz konusu haberde; yıldız oyuncunun, LeBron James ile birlikte oynamak istemediği için takaslanmak istediği ve aklında bulunan takımın da Batı Konferansı ekibi San Antonio Spurs olduğu belirtildi.

LeBron James’in gölgesinden kurtulmak isteyen Kyrie Irving’in bu kararının ardından LeBron James’in nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu. Amerikan basını, olası bir Kyrie Irving ayrılığının ardından LeBron James’in de Cleveland defterini kapatabileceğini konuşuyor.

LeBron James’in yeni durağı ise yine bir başka Batı Konferansı ekibi Los Angeles Lakers olabilir. Los Angeles Lakers danışmanı efsane Magic Johnson, söz konusu transferin sinyallerini geçtiğimiz günlerde vermişti.

Öte yandan adı Kyrie Irving ile anılan San Antonio Spurs, Pau Gasol ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 37 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 12.4 sayı, 7.8 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

0.