Nevzat Dindar: Fatih Terim istifa kararı almıştı

HABER MASASI
Abone Ol

Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar, Muhabir Saati isimli programda sarı kırmızılı ekibin gündemine ilişkin çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu. Dindar, olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından Fatih Terim'in, yönetimin arkasında durmaması sebebiyle istifa kararı aldığını ve 4 saatlik görüşmelerin ardından ikna edildiğini öne sürdü.

Sakat ve cezalı oyuncularla boğuşan Galatasaray’da hareketli günler yaşanıyor. Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar, Fatih Terim’in geçtiğimiz günlerde istifakararı aldığını ve görevinde kalmak için zor ikna edildiğini ifade etti.

Milliyet Gazetesi’nin Muhabir Saati isimli programında sarı kırmızılı ekibin gündemini değerlendiren Nevzat Dindar, Başkan Mustafa Cengiz’in Fatih Terim’i savunmaması sebebiyle iplerin gerildiğini öne sürdü. Fatih Terim’in istifa kararı almasının ardından kendisini ikna etmek için 4 saat dil döküldüğünün altını çizen Dindar, deneyimli teknik adamın yalnız bırakıldığına dikkati çekti.

Fatih Terim mücadele öncesinde İstiklal Marşı'nı bekliyor.

  • Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in söylemleri çok da şık durmuyor. Camianın içinden aldığım izlenimler bu. 6-0 psikozundan bahsetmesi, bunun Fatih hoca tarafından hoş karşılanmaması var. Fatih Terim'in yeterince savunulmadığı görüşü hakim. Cengiz'in Terim'i savunamadığı toplantı sonrası hoca istifa kararı almıştı. Hocayı kararından vazgeçirmek için 4 saat dil döktüklerini biliyorum. Nihayetinde hoca bu kararından vazgeçti. Fatih hoca yalnız bırakıldı. Başkanı tarafından savunulamadı. Umarım tribüne oynamak için bu söylemlerde bulunmuyor. Dikkatli olmak, dikkatli konuşmak zorundasınız.

Galatasaray'a sakat futbolculardan müjdeli haber
Spor

Gomis'ten sürpriz Fenerbahçe paylaşımı
Spor

Ozan Kabak, Schalke 04 karşısında alınan mağlubiyetin ardından büyük üzüntü yaşıyor.

OZAN KABAK İÇİN 25 MİLYON AVRO

  • Premier Ligde 50-60 milyon eurolar çok rahat ödeniyor. Ozan genç ve kaliteli oyuncu. Lider bir oyuncu. Topu oyuna iyi sokuyor. Ofanstan devşirme olması da artı bir özellik. Çok ciddi paralara gidecek. Cengiz Ünder ve Cenk Tosun'un rekorunu kıracak. Inter 20-25 milyon euro getirirse, transfer gerçekleşebilir. G.Saray'da kalsa da üzerine koyarak gider.

Tolgay Arslan, Vodafone Park'ta alınan galibiyeti tribünlere giderek kutluyor.

FATİH TERİM, TOLGAY ARSLAN’I İSTER Mİ?

  • Tolgay Arslan'ı hoca ister. Selçuk İnan'dan sonra Tolgay gelebilir. O şartlar oluşmaya başladı. Ama Beşiktaş oynatmadığı Love'u G.Saray'ı vermedi. Tolgay için pazar oluşacaksa o pazar için ilk alıcı G.Saray olur. Tolgay'ın asla hayır diyemeyeceği bir takım formül de olur. Tolgay'a G.Saray forması yakışır. Beşiktaş'ı karşısına almadan bir formül bulunacak. G.Saray, Tolgay'ı Fenerbahçe'ye kaptırmaz.
0.