Ömer Ali Şahiner nikah tazeledi

HABER MASASI
Abone Ol

Atiker Konyaspor, Ömer Ali Şahiner'in sözleşmesini 3 yıl daha uzattığını açıkladı.2012 yılından beri Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner, sağ kanat pozisyonunda ortaya koyduğu performanslarla takım kaptanlığına kadar yükselmişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, iç transferde düğmeye bastı ve Ömer Ali Şahiner’in sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını resmen açıkladı.

Atiker Konyaspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve adı İstanbul takımlarıyla anılan Ömer Ali Şahiner’de mutlu sona ulaştı. Yeşil-beyazlı takım, yapılan görüşmeler sonucunda 26 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya vardı. Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki basın toplantı odasında kendisini yeşil-beyazlı renklere yeniden bağlayan Ömer Ali, 2022 yılına kadar Konyaspor formasını terletecek.

  • “Öncelikle çok mutluyum. İlk gün imza attığımdaki gibi heyecanlıyım. Son derece mutluluk ve gurur verici bir durum. Şu an geldiğim noktada hem takımın kaptanlarından hem de artık tecrübeli ağabeylerinden biriyim bu konuda da son derece mutluyum. Burada olduğum sürece birlik ve beraberlik içinde çok önemli başarılara imza attık. Bundan sonrası için de nice zaferlerle dolu sezonlar diliyorum. Gelen giden, konuşulan teklifler her zaman oldu bunlar vardı. Bazılarının belki en büyük hayalidir ama ben en büyük hayalimi burada Konyaspor arması altında kaptan olarak sahaya çıktığım gün yaşadım. Avrupa Ligi’nde sahaya çıktığımda yaşadım, kupalar kaldırdığımda yaşadım. İnşallah bu zaferlere niceleri eklenir çok daha başarılı, çok daha güzelini yine hep birlikte yaşarız”

2012 yılından beri Konyaspor forması giyen Ömer Ali Şahiner, sağ kanat pozisyonunda ortaya koyduğu performanslarla takım kaptanlığına kadar yükseldi. Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala nikah tazeleyen Ömer Ali Şahiner, bu sezon çıktığı 13 resmi maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.

0.