Rıdvan Dilmen: Gerçekten rezalet

HABER MASASI
Abone Ol

NTV Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapatan Fenerbahçe için 'gerçekten rezalet' yorumunu yaptı. Dilmen, Cocu'nun görevde kalması halinde Fenerbahçe'nin 2 sene kaybedeceğinin de imasını yaptı.

NTV Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapatan Fenerbahçe için 'gerçekten rezalet' yorumunu yaptı.

Mücadelenin devre arasında NTV'de canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, sarı lacivertli ekibi ve teknik direktör Phillip Cocu'yu sert bir dille eleştirdi.

Çaykur Rizespor forması giyen oyuncular, Fenerbahçe karşısında 3-0 öne geçince büyük sevinç yaşadı.

Rıdvan Dilmen ayrıca Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i mağlup etmesi halinde 2 senelik bir kayıp yaşayacağını öne sürdü.

  • En tehlikelisi, Fenerbahçe Başakşehir'i yenerse 2 senesi gider. Devam eder çünkü o zaman. Hem Cocu hem Comolli'yle devam eder. Eskiden tribünlerde bir tezahürat vardı: 'Vallahi rezalet, billahi rezalet.' Bu Fenerbahçe hakikaten rezalet. Fenerbahçe, Cocu ile Başakşehir'i yenerse, Fenerbahçe'nin 2 senesi gider. Comolli de buna dahil. Beşiktaş'ın ölüsü Fenerbahçe'den 1 puan aldı, Rizespor'un dirisi de 3 attı. Futbolda ayıp yoktur, ayrılıklar da olabilir. Ali Bey heyecanla geldi, hatalar olabilir.