Rıdvan Dilmen veliahtını açıkladı

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de ilk kez sahaya çıkan Eljif Elmas'ı beğendiğini dile getirdi.

Süper Lig'de haftanın karşılaşmasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırladı. Ev sahibi ekip özellikle ikinci yarıda üstün bir oyun sergileyip öne geçse de Fenerbahçe'nin beraberliği bulmasına engel olamadı. İkinci yarının başında geriye düşen Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, oyuna yaptığı değişikliklerle müdahale etti. Oyuna giren isimlerden biri de Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Eljif Elmas'tı. Genç oyuncunun performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, oyuncudan övgüyle bahsetti ve gelecek vaat ettiğini belirtti.

Alper Potuk'tan isyan: Ayağıma bilerek bastılar
Spor

Duayen yorumcunun Elmas hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

"BENİM ORTA SAHA VERSİYONUM"

AA

Volkan Demirel'in maç öncesi yaptığı hareket sosyal medyayı salladı
Spor

  • "Çok, çok, çok merak ettiğim Elif de oyuna girdi. Elif, olacak bir oyuncuya benziyor. Futbolcuyu, gölgesinden tanırım. Sahadaki duruşu, topa dokunuşu, koşarken nefes alışı bile ben yıldız olacağım diye bağırıyor. Bayağı iyi bir oyuncu. Benim orta saha versiyonum."

İLK KEZ FORMAYI GİYDİ

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği ancak 18 yaşını doldurmadığı için kadroya yazılamayan Elif Elmas, devre arasında kadroya dahil edildi ve Trabzon deplasmanında ikinci yarı oyuna girerek ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Obradovic, Melih Mahmutoğlu'na tokat attı
Spor