Rodallega: Topu çift gördüm, o yüzden kaçırdım

BARLAS ATEŞLİ
Abone Ol

Beşiktaş'a attığı gol esnasında kafasına aldığı darbe neticesinde geçici hafıza kaybı yaşayan Hugo Rodallega, maçın son anlarında kaçırdığı pozisyonu anlattı.

Oyuna 77’de girip 3 dakika sonra beraberliği getiren golü atan Rodallega, o pozisyondan çok kısa bir süre sonra daha net bir fırsatı harcayıp Trabzonsporlular’ı fazlasıyla üzdü.

Ancak gecenin sonunda ortaya çıkan bir detay, Kolombiyalı’nın oyunda kalmasının bile riskli olduğunu ortaya koydu.

Hugo Rodallega geçici hafıza kaybı yaşadı
Spor

Trabzonsporu çıldırtan karar!
Spor

Gökhan Gönül, Kucka'nın boğazını sıktı
Spor

Şenol Güneş'ten rest: Bırakır giderim
Spor

Çünkü gol anında rakibiyle çarpışan deneyimli forvet, kısa süreli bir beyin sarsıntısı geçirmişti. Değişiklik hakkı kalmayan takımını 10 kişi bırakmamak için oyunda kalan Rodallega’nın ilk mühadahelesi sağlık ekibi, ardından da Asbaşkan Ahmet Çubukçu tarafından yapıldı. Kaçırdığı fırsat sebebiyle beraberliğe sevinemeyen Bordo- Mavililer’in yıldızı o anları şu sözlerle anlattı:

"10 kişi bırakamadım"

Golü attığım pozisyonda topa vurduktan sonra darbe aldım. İlk anda pek bir şey hissetmedim. Ancak sonrasında bir baş dönmesi oldu. Artık son anlardı ve değişiklik hakkımız da dolmuştu. Saha kalmak istedim. Ardından o pozisyon geldi. İdmanlarda defalarca golle bitirdiğim bir pozisyondu. Fakat rakibi geçtikten sonra önümde kalan topu çift gördüm. İstediğim vuruşu yapamadım.

Talisca’dan Caner Erkin paylaşımı
Spor

"Kazanmayı hak ettik"

O golü de atabilseydim önemli bir galibiyet alacaktık ama olmadı. Gerçekten de yaşadığım sakatlıktan daha fazla o pozisyonu kaçırdığıma üzüldüm. Güzel bir karşılaşma oldu, fakat biz de özellikle ikinci yarıda kazanmayı çok hak etmiştik. Hem hocama, hem arkadaşlarıma, hem de yöneticilerimize maç sonundaki tebrikleri ve sakatlığıma gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim.

Kaynak: Fanatik