Sergen Yalçın: Kaybetmeye Yer Yok

HABER MASASI
Abone Ol

Alanyaspor maçı öncesi oyuncularıyla konuşan Sergen Yalçın, kötü gidişata son verip yeni bir seri yakalamak istiyor. Bu sıkıntılı süreçten, hep birlikte savaşarak çıkılacağını söyleyen başarılı teknik direktör, "Artık kaybetmek yok" diyerek takımını ateşledi.

12 Maç sonunda zirvenin 10 puan gerisinde olan Sergen Yalçın, "Bu durum kabul edilemez, en kısa zamanda kendimizi toparlayıp tabloyu düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın diken üstünde.

Gerçek Beşiktaş'ı göstereceğiz

Alanyaspor maçıyla beraber yeni bir galibiyet serisi yakalayacağını söyleyen Sergen Yalçın, "Bizim için yeni bir periyod başlıyor, bundan sonraki süreçte yolumuza sadece kazanarak devam etmemiz gerek, artık kaybetmek yok." dedi. Kendilerini zor bir sürecin beklediğini bu yüzden gerçek Beşiktaş'ı göstermemiz gerektiğini söyledi.

Sergen Yalçın takımına güveniyor.

Milli Arayı İyi Değerlendirdik

Milli arada eksiklerine iyi çalıştıklarını söyleyen başarılı teknik direktör, "İyi hazırlandık, bu durumu en iyi şekilde kullanacağız" ifadelerini kullandı. Daha önce başardıklarını ve yine yapabileceklerini söyleyen Yalçın, sağlıklı gitmeyen durumları bir şekilde tersine çevirdiklerini ve yine yapacaklarını söyledi.