Sevilla'dan Carole'e komik teklif

HABER MERKEZİ
Abone Ol

Galatasaray'dan Sevilla'ya kiralık giden Lionel Carole, hayatının en zor dönemlerinden birini yaşıyor. İspanyol ekibinde kadro dışı kalan Carol'e, B takımda oynaması teklif edildi. Tecrübeli oyuncu bu komik teklifi elinin tersiyle itti.

Sezon başında Galatasaray'dan Sevilla'ya kiralanan ancak İspanyol ekibinde kadro dışı bırakılan Lionel Carole'e ilginç bir teklifin yapıldığı ortaya çıktı.

Bir sezonluğuna gittiği kırmızı-beyazlı ekipte, sezonun ilk yarısında çok az forma şansı bulabilen 26 yaşındaki sol bek, ikinci devrede ise daha büyük bir şok yaşadı ve tamamen kesik yedi. La Liga yönetimine verilen listeye ismi lazılmayan Carole, böylece La Liga kadrosuna alınmamış oldu.

Carole büyük pişmanlık yaşıyor.

Ara transfer döneminde, sol bek Guilherme Arana'nın kadrosuna katmasıyla daha da sarsılan Carole, kadro dışı bırakılmanın şokunu yaşıyor.

Milliyet'ye yer alan habere göre; Sevilla yönetimi, Carole’e, B takımda oynama teklifinde bulundu. Ancak bu teklif, deneyimli futbolcu tarafından kabul edilmedi.

Carole sezon başında Galatasaray forması da giydiği için, FIFA'nın 'Bir futbolcu bir sezonda en çok iki farklı kulübün formasını giyebilir' kuralı yüzünden üçüncü bir takıma gönderilemiyor. Ancak Sevilla B takımı, aynı kulübün takımı olduğu için burada oynamasının önünde bir engel bulunmuyor.