Sosa telefona sarıldı! İşte Arjantinlinin sorduğu soru

ASLI BAYRAM YILMAZ
Abone Ol

Trabzonspor’da yaşanan teknik direktör değişikliği yabancı futbolcuları bir hayli endişelendirdi. Bordo-mavili takımın Arjantinli futbolcusu Sosa telefona sarıldı ve yaşanan gelişmeler hakkında yöneticilere merak ettiği soruları yöneltti.

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın ardından teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay getirildi. Takım içinde yaşanan değişim özellikle yabancı futbolcuları telaşlandırdı. Bu isimlerden biri de Sosa oldu.

"Yönetimin fikrini merak ediyorum"

Arjantinli yıldız, teknik direktör değişikliği ve takım içindeki söylentiler sebebiyle eline telefonu ilk alan Trabzonsporlu’ydu. Menajerini arayan Sosa’nın, “Kaos yaratacak sonuçlar aldık ama biz iyi bir takımız. Buradaki bilinmezlik ortamı hepimize zarar verir. Yönetimin fikrini merak ediyorum” mesajlarını ilettiği öğrenildi.

Son günlerde yaşananlar Trabzonspor'un yabancı futbolcularını endişelendirdi.

"Her şey düzelecek"

Sosa’nın bu mesajlarına yönetimden de karşılık gecikmedi. Karadeniz temsilcisinin kurmayları, “Her kulüpte yaşanacak süreçlerden geçiyoruz. Hepsi düzelecek. Futbolcularımız işine baksın, biz de işin yönetim kısmına bakıyoruz” diyerek konuya noktayı koydu.

(Kaynak: Fanatik)