Tolgay Arslan imzayı attı

HABER MASASI
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş'tan Tolgay Arslan ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Sarı lacivertli takım, Tolgay Arslan'la 1 yılı opsiyonlu 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen Tolgay Arslan, Fenerbahçe ile anlaştı.

Sarı lacivertli takımın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Tolgay Arslan ile 1 yılı opsiyonlu 4.5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Fenerbahçe için "Türkiye'nin en büyük camisası" yorumunda bulunan Tolgay Arslan, menajerinden Fenerbahçe ismini duyar duymaz teklifini kabul ettiğini ifade etti.

  • “Herkese çok teşekkür ederim. Hocamın, Başkanımın ve yöneticilerin büyük emeği var. Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bugüne kadar çok sabırlı kaldım. Kararımı daha önceden vermiştim ve bu kararın arkasında durdum. Başkanım da, hocam da sağ olsunlar beni kırmadılar. Bu dik duruşumla bu aileye geldim. Ailem de çok mutlu. İnşallah güzel anlar yaşayacağız. Bana göre Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük camiası. Yurt dışından da teklifler geldi ama ben kararımı vermiştim. Menajerim, ‘Fenerbahçe seninle ilgileniyor’ demişti, bende bir ışık yandı. O anda her şey karanlıktı ve sadece Fenerbahçe’yi gördüm. Burada oynamak istedim. Bu kararı çok çabuk verdim.”

Futbolu Fenerbahçe’de bırakmak istediğini de sözlerine ekleyen Tolgay, “Başkana da söylemiştim, inşallah futbolu burada bırakırım. Benim için kupa önemli. Bu kulübe kupalar yakışır. Elimden geleni yapacağım.” ifadelerine değindi.

Son olarak oynadığı pozisyon hakkında bilgi veren Tolgay Arslan, “Ben orta sahada oynarım. 6-8 numara en sevdiğim pozisyonlar. Savaşmayı da topu da çok severim. Ofansif - defansif oynarım, ikisini de severim.” diyerek sözlerini noktaladı.

  • 2015 yılında Hamburg'dan Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan, siyah-beyazlı formayla çıktığı 132 maçta 3 gol atarken, 12 de asist yaptı.
0.