UEFA turnuvalarında kuralar bugün çekiliyor

HABER MASASI
Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalden finale kadar tüm eşleşmeler, bugün belli olacak.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenecek kura töreninde, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi organizasyonlarının çeyrek final, yarı final ve final etaplarındaki eşleşmeleri belli olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, aynı ülke takımlarının birbiriyle eşleşmesine ilişkin herhangi bir kısıtlama olmayacak. Diğer iki turnuvada eşleşme kısıtlaması olması halinde, tören öncesinde açıklanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalanlar

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda çarşamba günü oynanan maçların ardından çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu.

  • Buna göre Bayern Münih, Benfica, Chelsea, Manchester City, Inter, Milan, Napoli ve Real Madrid bir üst tura çıkan takımlar oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalanlar

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı.

  • Sevilla, Juventus, Manchester United, Feyenoord, Union Saint-Gilloise, Bayer Leverkusen, Roma ve Sporting Lizbon UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar oldu.

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finale kalanlar

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu maçları tamamlandı.

  • Gent, Fiorentina, Lech Poznan, Basel, West Ham United, AZ Alkmaar, Nice ve Anderlecht çeyrek finale kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekimi, bugün Şampiyonlar Ligi'nde (TSİ) 14.00'te, Avrupa Ligi'nde (TSİ) 15.00'te, Avrupa Konferans Ligi'nde ise (TSİ) 16.00'da başlayacak.