Van Persie taraftarı delirtti

EMİR İHSAN YAREN
Abone Ol

Fenerbahçe'nin son lig maçında sakatlığını öne sürerek maça çıkmayan Van Persie'nin, Hollanda Milli Takımı'ndaki antrenman görüntüleri taraftarı çileden çıkardı.

Fenerbahçe’de Gençlerbirliği karşısında forma giymeyen Robin van Persie, Hollanda Milli Takımı ile antrenmana çıkınca tartışma konusu oldu. Hollandalı oyuncunun durumu araştırılınca görülüyor ki maça çıkmaması tamamıyla yıldız ismin tercihi.

İşte Van Persie hakkında bilinmeyenler;

* Van Persie gerçekten de sakat. Omuzundaki adelelerde 1. derecede yırtık var. Bir hafta kolu askıda dinlendirilmesini gerektiriyor.

* Bacak sakatlığı dışındaki sakatlıklarda oyuncuya tercihi sorulur. Oyuncu oynamak isterse iğne ile sahaya sürülebilir.

*Robin van Persie, Gençlerbirliği maçında bu sakatlığı nedeniyle oynamak istemediğini sağlık heyetine iletti. Bu tercihe saygı duyuldu.

* Hollanda Milli Takımı ile antrenmana çıkan Van Persie’nin bu durumu şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe sağlık heyeti RVP’nin raporlarını Hollandalı yetkililere gönderdi.

* Hollanda Milli Takım doktorları ise cevaben yazdıkları yazıda Robin Van Persie’nin iğne ile oynamak istediğini belirttiler. Yani RVP Hollanda milli takımını tercih etmişti.

Fernandao'ya gittiği mekanda 'hesap' sürprizi
Spor

Taraftar çileden çıktı

Robin Van Persie’nin Ankara’da forma giymeyip Hollanda Milli Takımı’nda antrenmana çıkması Fenerbahçeli taraftarları da çılgına çevirdi.

Van Persie'nin Hollanda Milli Takımı kampından yaptığı antrenman paylaşımları, sosyal medyada taraftarı deliye çevirdi. Tecrübeli forvetin yaptığını ihanet şeklinde yorumlayanlar olurken, bazı taraftarlar ise oyuncuyla alay etti.

Basın Turu: Günün öne çıkan 14 spor manşeti
Spor

İşte yıldız oyuncunun antrenman paylaşımlarının altına atılan bazı yorumlar;

0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.
0.