Bugatti’nin elektrikli modern çaydanlığı: Jacqueline

Jacqueline.
Jacqueline.

Bugatti, kahve ve çay severlere daha keyifli bir deneyim sunmak için yeni elektrikli çaydanlık Jacqueline’i üretti. Estetik formuyla birlikte birçok yeniliği ve teknolojiyi de beraberinde getiren ürün piyasa sürüldü.

Söz konusu kahve ve çay olduğunda su sıcaklığı, demlenme süresi gibi faktörler içeceğin lezzetini belirleyen püf noktalarından birkaçıdır. İtalyan lifesytle (yaşam tarzı) markası Bugatti'nin piyasaya sunduğu "The Jackie" olarak da bilinen Jacqueline adlı elektrikli çaydanlık, çayın en iyi şekilde demlenebilmesini sağlayan özellikleriyle karşımıza çıkıyor.

Jacqueline kullanımı.
Jacqueline kullanımı.

Tek bir düğme ile ayarlama imkanı sunan Jacqueline, tipik elektrikli çaydanlıkların aksine suyun kaynaması ve sıcaklığına dair birçok manuel opsiyon içeriyor. Tasarımın üzerinde demleme sırasında su sıcaklığını, seviyesini ve su ısıtıcısının açık olup olmadığını gösteren etkileşimli bir dijital ekran bulunuyor.

Ayrıca akıllı telefon ya da tabletlerin Bluetooth bağlantıları üzerinden çaydanlıkla eşleştirilmesi ve Bugatti B Chef isimli uygulama aracılığıyla, çaydanlığın uzaktan çalıştırılması da mümkün. İster saatlerce odanızda kitap okuyor, ister yorucu geçen bir günün ardından eve dönüyor olun, Jacqueline ile her zaman evinizde hazır bir fincan sıcak çay sizi bekliyor olabilir.

Birçok ayarın takip edilebildiği dijital ekran.
Birçok ayarın takip edilebildiği dijital ekran.

Kullanıcılar, Jacqueline'in sunduğu Celcius veya Fahrenheit sıcaklık ölçeklerinden istediğini tercih edebiliyor. Jacqueline'in "Sıcak Tut" işlevi sayesinde su, üç saate kadar sıcaklığını koruyabiliyor. Buna ek olarak Jacqueline, kaynar suyu bebekler için uygun bir sıcaklığa kadar soğutan "Bebek Maması-Su" ayarına da sahip.

 Tasarımın farklı renk seçenekleri bulunuyor.
Tasarımın farklı renk seçenekleri bulunuyor.

Jacqueline'de bulunan IoT teknolojisinin önemli bir kısmı, PCT Tritan'dan yapılan çaydanlık sapında bulunuyor. 18/10 paslanmaz çelikten yontulmuş gövdesi ile Jacqueline, paslanmaz çelik mutfak aletleri gibi modern ve zarif bir görünüm sağlıyor. Klasik seramik çaydanlıktan ilham alan tasarım, modern lüks ile geleneksel çay demleme yöntemleri arasındaki ideal dengeyi kuruyor.

Jacqueline, üstten görünüm.
Jacqueline, üstten görünüm.