Adobe After Effects İçerik Duyarlı Dolgu özelliğini duyurdu

Adobe After Effects
Adobe After Effects

Adobe After Effects için yayınlanan yeni güncelleme, 'İçerik Duyarlı Dolgu' özelliğiyle videolardaki rahatsız edici nesneleri silip atmayı sağlıyor. Kullanımı gayet basit olan bu araç, videoları mükemmel hale getirmek için birebir.

Video düzenleme denildiğinde akla ilk olarak Premiere ve After Effects geliyor. İkisi de Adobe'nin ürünü. Şirket iki ürünü de abonelik sistemiyle aylık ya da yıllık olarak kiralayarak para kazanıyor. Ama parayı alıp köşeye çekilme gibi bir durum söz konusu olmuyor. Her iki uygulama için de yayınlanan güncellemeler gerçekten muazzam özellikler sunuyor.

İçerik Duyarlı Dolgu özelliğiyle istenen nesne videodan birkaç saniyede çıkarılabiliyor

After Effects'in son güncellemesi video düzenleme işlerinin ne kadar ilerlediğini gösterir nitelikte. Zira artık videolar fotoğraflar düzenlenir gibi düzenlenebiliyor. Yani Photoshop'ta fotoğraf üzerinde herhangi bir nesneyi siler gibi After Effect'te de nesneler videodan kaldırılabiliyor.

Videodaki örnekte anıtın etrafındaki insanlar kolayca kaldırılabiliyor. İçerik Duyarlı Dolgu olarak geçen bu özellik, yapayzekâ desteğiyle silinen nesnelerin yerini doldurup videoyu muazzam hale getirebiliyor. Nasıl kullanılacağını öğrenmek için Adobe After Effect'in videolarını izleyebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >