Google’ın rakibi şimdi de Samsung oldu

Samsung vs. Google
Samsung vs. Google

Mobil internet tarayıcısı konusunda Samsung ve Google rakip olmaya hazırlanıyor. Android cihaz desteğini üst seviyelere çeken Samsung Internet Browser beta sürümü, Google Chrome için ciddi bir rakip olma potansiyeli taşıyor.

Daha önceleri, Google Pixel ve Pixel XL modellerinin dışında yalnızca Samsung akıllı telefonlarla çalışması için sunulmuş olan Samsung Internet Browser beta sürümü, bundan sonra Android 5.0 Lollipop ve üstüne sahip olan herkes tarafından indirilebilir durumda olacak. Samsung’un Android kullanıcıları için geliştirdiği ve 6.2 güncellemesi alan Samsung Internet Browser Beta, bu sayede cihaz desteğini de genişletmiş oldu. Bu sayede artık Google Chrome da karşısında oldukça sağlam bir rakip bulmuş olacak.

Güncellemeyle birlikte gelen gece modu, web sayfalarını daha kolay görüntüleyebilmek için yüksek kontrast ayarı ve tüm cihazlar arasında sık kullanıcıları senkronize etme olanağı yine Samsung Internet Browser 6.2 beta sürümü içerisinde yer alıyor.Temiz kullanıcı arayüzü, yüksek performans, üçüncü parti eklentileri, dahili reklam engelleme, 360 derece videolara destek ve çok daha fazlası ise Samsung’un mobil internet tarayıcısının var olan özellikleri arasında.

Tüm bu bilgiler Samsung Internet Browser’ın Google Chrome için işleri zorlaştırabileceğini gösterir nitelikte…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >