Instagram'a bilgisayardan fotoğraf eklemek bu uygulamayla mümkün

ınstagram'a masaüstünden girme
ınstagram'a masaüstünden girme

Hem Mac OS hem Windows’a yüklenerek doğrudan Instagram’a girme şansı veren yeni uygulama Windowed, uzun zamandır beklenen masaüstünden Instagram kullanım hizmeti sunuyor.

Instagram, kurulduğu günden bu yana yenilikçi yapısıyla kullanıcısını sürekli artırmayı başardı. Günde milyonlarca fotoğraf ve videonun yüklendiği bir sosyal medya sitesi olarak çalışmaya devam eden Instagram'ın en büyük problemi ise masaüstünden fotoğraf yüklemeye fırsat vermemesi olarak görülüyor.

Mobilden fotoğraf atmayı zorunlu tutuyor

Binlerce takipçiye sahip hesaplar profesyonel fotoğraf makinesiyle yaptığı çekimleri ilk olarak bilgisayarına atıyor sonra tekrar telefon veya tabletlerine atıyor. Ancak bu şekilde Instagram’a yükleme yapmanın uzun sürmesi bir yana çekilen büyük boyutlu kaliteli fotoğraflar da küçük ekranda düzenleniyor. Masaüstü sürümünün kullanıcılara hız kazandırırken hem de daha kaliteli fotoğrafların ortaya çıkmasını sağlayacağı bilinse de bunun için herhangi bir adım atılmadı.

Instagram, şimdiye kadar fotoğraf yüklemeyi sağlayan herhangi bir uygulama duyurusu da yapmadı.
Instagram, şimdiye kadar fotoğraf yüklemeyi sağlayan herhangi bir uygulama duyurusu da yapmadı.

Hem MAC hem Windows üzerinden yükleme yapılıyor

İşte bu zaman kaybı, fotoğrafçı ve programcı Felix Sun tarafından geliştirilen Windowed uygulamasıyla ortadan kalkabilir. MAC OS ve Windows üzerinden fotoğraf yüklenmesine izin veren Windowed, tamamen ücretsiz olarak indirilip kullanabiliyor.

Winwowed’i indirip farklı bir Instagram deneyimi yaşamak isterseniz buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >