iOS 12.0.1 güncellemesi yayınlandı

iPhone Xs
iPhone Xs

Apple, iOS 12'de kullanıcıların karşılaştığı hataları ortadan kaldırmak için iOS 12.0.1 güncellemesini yayınladı. Bu güncellemeyle daha çok iPhone Xs kullanıcılarının karşılaştığı çeşitli problemler tarih oluyor.

Apple, Eylül'ün ikinci haftasında dağıtıma çıkardığı iOS 12 ile birlikte bir dizi yenilik sunuyor. Bunların başında büyük ölçüde geliştirilen Apple Haritalar, artırılmış gerçeklik uygulamaları, Fotoğraf uygulamasındaki iyileştirmeler ve Siri geliştirmeleri ilk sırada yer alıyor.

Güncelleme iPhone Xs'leri hedef alıyor!

Son olarak iOS 12'deki kritik hataları ortadan kaldıran iOS 12.0.1 güncellemesi de yayınlandı. Bu ara güncelleme temelde her ne kadar tüm iPhone ve iPad'lere kuruluyor olsa da aslında doğrudan iPhone Xs'leri hedef alıyor.

iPhone Xs'lerde karşılaşılan şarj problemi iOS 12.0.1 güncellemesiyle birlikte ortadan kalkıyor.
iPhone Xs'lerde karşılaşılan şarj problemi iOS 12.0.1 güncellemesiyle birlikte ortadan kalkıyor.

Güncellemeyle gelen düzeltmelerin başında iPhone Xs kullanıcılarının bir süredir şikayetçi olduğu şarj sorunu ortadan kalkıyor. Bu sorunla birlikte aslında 2.4 GHz ile internete açılmak yerine 5 GHz ile bağlantı gerçekleşebiliyor. Üstelik bazı kullanıcıların karşılaştığı uygulamalardaki alt yazıların görüntülenmemesi problemi de bu güncelleme sayesinde tarih oluyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >