iPhone 8 ne zaman çıkacak? İşte iPhone 8'in Türkiye fiyatı ve satış tarihi

iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye'deki satış tarihi de belirlendi... Peki dünya genelinde birçok farklı ülkede satışa çıkan iPhone 8 Türkiye'de ne zaman çıkacak? İşte yeni iPhone'ların satış tarihi ve fiyatı...

Apple, yaklaşık üç hafta önce Kaliforniya'da düzenlediği etkinlikte yeni iPhone'ları sahneye çıkarmıştı. Bu aşamadan sonra Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere birçok farklı ülkede satışa sunulan iPhone 8 serisi, bir türlü beklenen ilgiyi oluşturamamıştı. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın yüksek satış rakamlarına erişememesinin önündeki asıl sebep aslında iPhone X. Sunduğu özellikler sebebiyle birçok kişi arada kalan iPhone 8 serisini tercih etmek yerine iPhone X'in satışa sunulmasını bekliyor.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın 20 Ekim'de Türkiye'de birçok farklı noktada satılacağı netleşti.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye'de ne zaman satışa çıkıyor?

iPhone X'in dünya genelinde raflara çıkmasına bir ay kala, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye'deki satış tarihi netleşti. Yeni akıllı telefonlar 20 Ekim'den itibaren Türkiye'de teknoloji marketleri başta olmak üzere birçok farklı noktadan satın alınabilecek.

iPhone 8'in 64 GB'lık versiyonu için ön siparişte belirtilen fiyat etiketi 4199 TL. Aynı depolama kapasitesine sahip iPhone 8 Plus'ın fiyatı ise 4799 TL.
iPhone 8'in 64 GB'lık versiyonu için ön siparişte belirtilen fiyat etiketi 4199 TL. Aynı depolama kapasitesine sahip iPhone 8 Plus'ın fiyatı ise 4799 TL.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye'deki fiyatları ne?

Ve elbette satış tarihinin ortaya çıkmasıyla birlikte ne çok merak edilen detaylardan biri fiyat. Evet; şu an için Apple cephesinden iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Türkiye fiyatıyla alakalı yapılan açıklama yok. Ancak, şu anda bazı teknoloji marketleri 64 GB'lık iPhone 8 modelini 4199 TL'den ön satışa hazırlamış durumda. Aynı kapasitedeki iPhone 8 Plus içinse 4799 TL'lik fiyat etiketi konuşuluyor.

Yeni iPhone'ları satın almadan önce bilinmesi gereken tüm detayları Türkiye'nin en kapsamlı iPhone 8 Plus yazılı incelemesinde anlattık. Detaylar için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >