iPhone kullanan arkadaşlarınızı trolleyebileceğiniz 5 yöntem

Arkadaşlarınızı iPhone üzerinden trolleyin!
Arkadaşlarınızı iPhone üzerinden trolleyin!

iPhone kullanıcılarının çoğu telefonlarına bebek gibi bakarlar. Peki iPhone'larının üstüne bu kadar düşen arkadaşlarınızı trollemek ister misiniz?

iPhone kullanıcılarının telefonlarına ne kadar aşık olduklarını ve onlara gözleri gibi baktıklarını herkes bilir. Peki iPhone kullanan arkadaşlarınızı hem kızdırmak hem de korkutmak ister miydiniz? Ünlü EveythingApplePro isimli Youtube kanalı yayınladığı videoda iOS 10.3 iOS 10.2 iOS 10.1 bulunan telefonlarda yapabileceğiniz bazı şakaları derlemiş:
1-Dock'u kilitlemek
Arkadaşınızı tüm uygulamaların silindiğine inandıracak bir şaka. Önce Dock kısmındaki uygulamaları teker teker kaldırıyorsunuz. Sonrasında spotlight sayfa görünümünde parmağınızı ekrana basılı tutarken diğer elinizle de Home tuşuna basın. Bu sayede Dock devre dışı kalacak ve arkadaşınız uygulamaları silinmiş gibi görecek.
2-iPhone'u mesajla dondurmak
Buradaki linke tıkladığınızda açılan sayfadaki ilk mesajı arkadaşınıza gönderirseniz, arkadaşınızın iPhone'u kısa bir süre için donacaktır. Ancak dikkat edin, çünkü sadece sayfadaki ilk link zararsız.
3-Kamera ile telefonu çökertme
Kamera kısmına gidip burada hesap makinesini açın. Sonrasında güç düğmesine basarak telefonu olduğu gibi bırakın. Bu işlemlerden sonra arkadaşınız telefonu açmaya çalıştığında telefon çökecektir.
4-iPhone'u dosya uygulaması ile dondurmak
Yine 2.maddede bahsettiğimiz linke tıklayarak açılan sayfadaki ilk mesajı tamamen kopyalayıp cihazda istediğiniz bir klasöre yapıştırın. Sonrasında arkadaşınız bu klasörü açmak istediğinde telefon donacaktır.
5- Mesajlaşma uygulamasını kapatmak
“sms:&recipient=Me:&body=E2%C2” kodunu arkadaşınız gönderdiğinizde bu bir link olarak görünecek ve tıkladığında mesajlaşma uygulaması kapanmış olacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >