Neredeyse tamamen çerçevesiz Honor Magic 2'nin tanıtım tarihi belli oldu!

Honor Magic 2
Honor Magic 2

Ekran altı parmak izi okuyucu, yüksek hızlı şarj desteği, 7 nm yonga seti ve gizlenebilir bir ön kamerayla gelmesi beklenen Honor Magic 2'nin tanıtım tarihi sonunda netleşti. Ürünün ayrıntıları ve etkinlik tarihi için haberimize göz atabilirsiniz.

Android pastasından aldığı payı düzenli olarak artıran Huawei, alt markası Honor sayesinde de bilhassa giriş ve orta seviyede rakamları artırmaya devam ediyor. Bu başarıyı perçinleyen en önemli unsurlardan biri ise model çeşitliliğinin fazlalaştırılması.

Böylece fiyat konusunda geniş bir yelpaze sunuluyor ve 'potansiyel müşteriler' bu halka genişledikçe Honor'dan satın alabileceği modelleri göz önünde bulunduruyor. Velhasıl kelam Honor Magic 2 olarak isimlendirilen yeni modelin de tanıtım tarihi belli oldu.

Honor Magic 2'den neler bekleniyor?

Honor Magic 2'nin en etkileyici özelliklerinden biri ekran altı parmak izi okuyucusistemini kullanıyor olması. Artık 2019 itibariyle birçok farklı şirketin yüz tanımaya ek olarak ekran altı parmak izi okuyucuyla biyometrik tarayıcıları genişleteceği düşünülüyor.

Diğer bir önemli tasarım faktörü ise kameranın sürgülü yapısı. Çentiksiz bir ekranla gelmesi beklenen telefonda ön kamera basit bir hareketle açılabiliyor.

Telefonun -neredeyse- tamamen çerçevesiz ekranla gelmesi bekleniyor.
Telefonun -neredeyse- tamamen çerçevesiz ekranla gelmesi bekleniyor.

Teknik özellikler tarafında ise ilk kez yeni nesil iPhone'larda (iPhone Xs ve iPhone Xs Max) karşımıza çıkan 7 nm üretim mimarisinin bu telefonda kullanılan Kirin 980 yongasıyla Honor tarafında da gerçeğe dönüşeceği biliniyor.

Gelelim haberimizin asıl konusuna. Az önce bahsettiğimiz özelliklere sahip Honor Magic 2'nin 31 Ekim Çarşamba günü tanıtılacağı netleşti. Dolayısıyla tanıtımdan sonra tüm detaylar ortaya çıkmış olacak. Biz de detayları sizler için özelhaberlerle bir araya getirip aktaracağız, takipte kalın.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >