Snapchat 500 milyon indirme rakamını geçti

Dünyaca ünlü ücretsiz uygulamalardan Snapchat, Google Play Store üzerinde 500 milyon indirme rakamını geçti. Uygulamanın bilgiler kısmında indirme sayısı olarak 500 milyon ile 1 milyar arasında olduğu gösteriliyor.

Geçtiğimiz günlerde halka açılan Snap Inc.'ın popüler mesajlaşma uygulaması Snapchat, bir başka başarıya daha imza attı. Halka arzında Twitter'dan 3 kat daha fazla değer kazanan Snapchat, Google'in uygulama marketi olan Play Store üzerinde 500 milyondan fazla indirme rakamına ulaşmayı başardı.
Yukarıdaki görselde gördüğünüz gibi uygulamanın indirilme sayısı 500 milyon ile 1 milyar arasında olarak gösteriliyor. Tam indirilme rakamını bilmiyoruz ama 500 milyon barajını sonunda geçtiğini söyleyebiliriz.
Facebook satın almak istemişti
Dünyaca ünlü sosyal medya devi Facebook Snapchat'i alma girişiminde bulunmuş fakat başaramamıştı. Bu hamle sonrası Snapchat'i adeta bitirmek isteyen Facebook yönetimi, popüler uygulamanın popüler özelliklerini kendi bünyesine “kopyalamıştı” . En son WhatsApp'da yaptığı değişiklikten sonra büyük tepkiler alan Facebook INC, ertesi gün geri adım atarak güncellemeleri geri almıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >