Tesla'nın yeni pickup'ı gelecekten gelen zırhlı araç gibi görünecek

Tesla'nın yeni ​pickup'ı gelecekten gelen zırhlı araç gibi görünecek
Tesla'nın yeni ​pickup'ı gelecekten gelen zırhlı araç gibi görünecek

● Tesla, Kasım ayında tamamen elektrikli olacak bir pickup üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu.

● Duyurunun ardından çeşitli hesaplar yeni model 'Cybertruck'ın tasarımlarına dair videolar yayınladı.

● Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter’dan yaptığı açıklama ile internette dolaşan tasarımların hiçbirinin Cybertruck’a benzemediğini ve Tesla’nın pickup'ının gelecekten gelen zırhlı bir araç gibi görüneceğini söyledi.

Tesla, doğa dostu elektrikli araç piyasasına her geçen gün yeni taşıtlar kazandırmaya devam ediyor. Tesla, Model Y, yeni nesil Roadster ve Tesla Semi de dahil olmak üzere çok sayıda araç ile sektörün en dikkat çekici markalarından biri olmaya devam eden Tesla, yaptığı çalışmalar ile yeni bir model daha üretti. Tesla, adını'Cybertruck' olarak duyurduğu tamamen elektrikli olacak pickup üzerinde çalışmaya devam ediyor.

'Cybertruck'ın internette dolaşan asılsız tasarımı
'Cybertruck'ın internette dolaşan asılsız tasarımı

'Gelecekten gelen bir zırhlı personel aracına daha yakın'

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yeni pickup'ı 'Cybertruck' ile ilgili soruları özellikle Twitter üzerinden yanıtlamaya devam ediyor. Bir süre önce Cybertruck’ın tasarımı olduğu iddia edilen bir video internette dolaşıma girdi. Elon Musk, dün Twitter’dan gelen bir soru üzerine, internette dolaşan tasarımların hiçbirinin Cybertruck’a benzemediğini, Cybertruck’ın “Gelecekten gelen bir zırhlı personel aracına daha yakın” olduğunu söyledi.

Twitter Kullanıcısı: "İnternette dolaşan Tesla kamyonet çizimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazıları gerçekten kötü.'

Elon Musk: 'Cybertruck internette gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor. Gelecekten gelen bir zırhlı personel aracına daha yakın.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >