Yalnızca Android kullanıcılarına özel yeni web tarayıcı: Opera Touch

Opera
Opera

Android kullanıcıları için geliştirilen Opera Touch, büyük ekranlı akıllı telefonlarda tek elle internet gezintisi yapmayı kolaylaştırıyor. İşte detaylar:

En fazla tercih edilen mobil internet tarayıcıları arasında yer alan Opera, kullanıcılar için yeni çözümler üretmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Opera Touch. şimdilik yalnızca Android tarafı için aktif edilen
bu mobil uygulama, özellikle büyük ekranlı akıllı telefonları tercih eden kullanıcılar için önemli özellikler barındırıyor. Şöyle ki: Normal şartlarda büyük ekranlı akıllı telefonları tek elle kullanıp internet gezintisi yapmak hayli zor. Dolayısıyla Opera Touch'ta tek tuş sayesinde bu sorunun üstesinden gelebilmek mümkün.

İşlemleri hızlandırıyor

Yeni uygulamanın en önemli avantajlarından açılır açılmaz doğrudan arama - adres çubuğu ve klavyenin aktif halde ekranda yer alıyor olması. Böylece Opera Touch açıldığı anda ekstra dokunmalara gerek kalmadan kullanılmaya başlanabiliyor. Hızlı aramalar için özel düğmelerin de yer verildiği uygulamada ayrıca tekrar tekrar şifre girilmemesi adına masaüstü sürümden verileri taşıyan QR kod taraması sistemi de yer alıyor.

Şimdilik yalnızca Android tarafında sunulan bu uygulamanın iOS cephesine ne zaman geleceği ise bilinmiyor. Aşağıdaki bağlantı üzerinden uygulamaya erişebilmek mümkün.

Opera Touch (Google Play)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >