Canlarını sıkmaya devam

Başarmaya kendi neslimiz ve bütün dünya için mecburuz.

Bugünün Türkiye’si dün olduğu gibi etrafını örümcek ağı gibi ören küresel bir komplonun hedefinde...

Küresel sömürü aktörlerinin hedef aldıkları toplumlardaki arzu ettikleri yok edici küresel felaketlere dönüştürme arzularının yok edilmesi Mehmetçiğin görevi ve sorumluluğu haline gelmiştir.
Küresel sömürü aktörlerinin hedef aldıkları toplumlardaki arzu ettikleri yok edici küresel felaketlere dönüştürme arzularının yok edilmesi Mehmetçiğin görevi ve sorumluluğu haline gelmiştir.

Tabi bu mayınları onlara temin eden Amerika ve Batı dünyası ne insanlık tanıyor ne vicdan. Adaletli olmanın, ahlaki davranmanın hak ve adalet kavramlarından uzaklaşmamak olduğunu ve bunların ne anlam ihtiva ettiğini kendi toplumumuzdan başlayarak bütün dünyaya bir kahramanlık destanı ile sunuyoruz aslında. Küresel sömürü aktörlerinin hedef aldıkları toplumlardaki arzu ettikleri yok edici küresel felaketlere dönüştürme arzularının yok edilmesi Mehmetçiğin görevi ve sorumluluğu haline gelmiştir. Başarmaya kendi neslimiz ve bütün dünya için mecburuz. Hedefimiz ve ülkümüz sadece kendi neslimiz için değil bütün bir insanlık içindir. Rahmet medeniyetinin küresel sömürü medeniyeti karşısındaki üstünlüğünü ortaya koyabilmesi ancak güçlü bir irade ve güçlü bir ordu ile mümkündür. Sahte medeniyetin salyalı vampir dişlerinden korkacağımızı sananlar yanılıyorlar ve yanıldıklarını da gördüler.

Onların mahvettiği bu coğrafyaya din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın biz ihya ediyoruz. Onların canlı kalkan olarak kullandıkları insanları biz kurtarıyoruz dağlarca aç ve susuz kalmış köpeklere merhametle bizim Mehmetçiğimiz kendi suyunu içirip paylaşıyor. Ortadoğu’da vebalı ağzın dişlemediği hiçbir değer, pençeleri geçirilmemiş hiçbir canlı kalmamıştır. Şu an, hemen şimdi sınırlarımızın ötesine bakmak yeterli olacaktır bunu anlamak için. Dünyamıza yön vermesi gereken medeni ilkelerin uygulanması için göstereceğimiz gayretin itici gücü rahmet medeniyetinin ta kendisidir. Afrin operasyonunu gerçekleştiren Mehmetçiğin yaptığı da budur.

Ölüm ne mi? Mağlup ve şerefsiz yaşamanın ta kendisi. Winston Churchill - İngiltere başbakanı: Başarılı siyasi kariyeri 1916 Gelibolu yenilgisinden sonra düşüşe geçti. Sadece donanmayla Çanakkale Boğazı’nın geçilebileceği, ardından da rahatça İstanbul’a ulaşılabileceği konusundaki ısrarcı tavrı, Türklerin umulandan çok daha başarılı bir savunma yapması; müttefik ordusunun tarihi yenilgisine yol açtı. Son sözleri: ‘Her şey canımı sıkıyor.’ Canlarını sıkmaya devam edeceğiz.